Vi er et stort fagmiljø som leverer tjenester innen digital markedsføring til kunder over hele landet.

Labs.Marketing inngår i Labs-familien sammen med Keyteq, Digitality og Keyteq Marketing Technologies. Labs er en samling av spesialister innen rådgivning, design, teknologi, markedsføring og analyse. Her jobbes det på tvers av strategi, teknologi, markedsføring og endringsledelse.

Pålitelighet. Integritet. Kvalitet.

Våre mål og verdier:

01

Være en pålitelig og oppdatert partner

02

Levere målbar forretningsverdi til våre kunder

03

Etterstrebe høy service og tett samarbeid med kundene våre

04

Alltid være fremtidsrettet, utforske og forbedre kunnskap

05

Alt kan måles - Alltid

Labs.Marketing er sertifisert Google Partner. Våre ansatte har lang erfaring innen Google Ads' annonseprodukter fra tekstannonser, display/bannere, Google Shopping, g-mail- og YouTube-annonsering.

Labs.Marketing er sertifisert HubSpot Partner. Vi hjelper flere kunder med effektiv Inbound Marketing og kan støtte med alt fra strategi, implementering, opplæring og utføring av effektiv Inbound Marketing med HubSpot som verktøy.

Lise Komnæs Jæger

Daglig leder / Senior digital rådgiver

Lise er daglig leder, men har også en rådgivende rolle. Hun har lang erfaring med digitale medier og trives best når kundene får resultater etter å ha prøvd noe nytt. Lise har hatt ulike lederroller i Bergens Tidende, med hovedvekt på digitale plattformer. I tillegg var hun tidligere byråleder for iProspects Bergenskontor.


908 20 640

Petter Johnsen

Senior digital rådgiver

Petter er senior digital rådgiver og fagansvarlig for Inbound og strategi hos oss. Han har lang erfaring innen markedsføring - både fra markedsavdelinger i en rekke bedrifter, og som strategisk rådgiver. Petter hjelper våre kunder med nå sine mål gjennom planlegging, gjennomføring og analyse av digitale strategier og kampanjer.


415 12 576

Kenneth Westby

Senior digital rådgiver

Kenneth jobber som senior digital rådgiver og fagansvarlig for innsikt og analyse. Han omtaler seg selv som en erfaren digital potet (ikke bokstavelig). Målet hans er å bidra til å kunne gi den gode kundeopplevelsen! Kenneth jobber også med SEO, innhold og testing, sporingsstrategier og implementering, samt prosjektledelse.


988 89 849

Ole Rønneseth

Senior digital rådgiver

Ole har rollen som spesialist på hele Google-sfæren, fra betalt søk til hvordan kunder kan sikre god organisk synlighet i søkemotorene. I tillegg til å være senior digital rådgiver, er han også fagansvarlig for søk og SEO. Ole har lang fartstid fra ulike stillinger innen digital markedsføring og er dyktig til å tenke digital helhet på vegne av våre kunder.


414 45 799

Iveta Keisa

Data scientist / Digital rådgiver

Iveta jobber som data scientist og digital rådgiver i Labs.Marketing. Hun har en bachelorgrad i økonomi og business, samt en Master of Science - med fordypning innen markedsføring og analyse. Iveta er altså en ekte analytiker og statistikknerd i ordets rette faglige forstand. Gir du henne data å jobbe med i den ene enden, kommer det innsikter gull verdt ut i andre enden.


481 38 489

Preben Helle

Senior digital rådgiver

Preben er senior digital rådgiver og fagansvarlig for sosiale medier hos oss. Han har lang erfaring og trives godt i hele landskapet fra strategi, planlegging og gjennomføring av betalte kampanjer - til rådgivning innen organisk bruk av sosiale medier. Preben holder også kurs og diverse opplæring.


408 86 570

Laure Molnes

Senior digital rådgiver

Laure jobber som senior digital rådgiver hos oss, og er stasjonært i Ålesund. Hun har blant annet en mastergrad i markedsføring og elektronisk handel, og er spesialist på Google Marketing Platform. I tillegg har Laure lang erfaring innen søkemotoroptimalisering - både teknisk og innholdsmessig.


458 12 642

Ragnhild Berge

Senior digital rådgiver

Ragnhild jobber som senior digital rådgiver, og har spisskompetanse på betalt annonsering i Google. Hun styrer den digitale markedsføringen for flere kunder med et godt helhetsperspektiv og en smart tilnærming til måloppnåelse. Ragnhild har både utvikler- og grafisk bakgrunn, og har gode analytiske ferdigheter.


930 33 525

Vilde Jensen

Digital rådgiver / Innholdsprodusent

Vilde jobber som digital rådgiver og innholdsprodusent hos oss. Hun har to bachelorgrader: én i journalistikk og én i PR og markedskommunikasjon, samt erfaring fra media og innholdsproduksjon. I Labs.Marketing er hun involvert i det meste innen kommunikasjonsfaget – fra sosiale medier og kampanjekjøring til SEO og innholdsproduksjon.


913 97 914

Ole Helland

Utvikler / Digital rådgiver

Ole jobber som utvikler og digital rådgiver i Labs.Marketing. Han har utdanning og lang erfaring innen webutvikling, i tillegg til å jobbe i Google Marketing Platform. Ole er meget løsningsorientert og effektiv, samt en pådriver for lønnsomhet og gode kundeprosjekter.


977 71 580

Ingrid Ryland

Digital rådgiver

Ingrid har rollen som digital rådgiver hos oss. Hun har en bachelor i markedsføring og en master i økonomi og administrasjon. Til daglig spiller hun også på IL Sandviken sitt toppfotballag som back. Hos oss er Ingrid involvert i våre kunders kommunikasjons- og annonseaktiviteter i sosiale medier fra A til Å.


926 31 152

Else Foyn-Bruun

Digital rådgiver

Else er digital rådgiver hos oss, og jobber med alt fra strategi, planlegging og gjennomføring av betalte kampanjer. Hun har en bachelorgrad i markedsføring, samt en master i merkevare- og kommunikasjonsledelse. Else er uredd og takker aldri nei til en utfordring!


957 87 808

Astrid Stendal

Digital rådgiver

Astrid jobber som digital rådgiver. Hun har to bachelorgrader fra Handelshøyskolen BI: én i markedsføring og én i økonomi. Med denne kombinasjonen, i tillegg til erfaring innen salg, har Astrid et godt analytisk hode. I Labs.Marketing er hun involvert i flere av våre kunders annonseaktiviteter og kampanjekjøring i flere kanaler.


957 74 710

Petter Blandhol

Digital rådgiver

Petter jobber som digital rådgiver i Labs.Marketing. Han har en bachelor i medievitenskap, samt erfaring innen markedsføring og innholdsproduksjon. Petter jobber primært med betalt søk, sosiale medier, programmatisk annonsering og SEO - områder hvor han leverer både raskt og kvalitativt!


901 80 147

Rikke Knudsen

Digital rådgiver

Rikke jobber som digital rådgiver, og er stasjonært i Oslo. Hos oss jobber hun med prosjektledelse, annonsering i sosiale medier og programmatisk annonsering. Som utdannet siviløkonom fra Copenhagen Business School, har Rikke grundig forståelse for hele verdikjeden i et selskap, og hvordan den digitale markedsføringen skal integreres som en del av dette


913 88 926

Ønsker du å jobbe hos oss?

Se våre ledige stillinger